Eizeringen in beeld

Foto's

Op deze bladzijde tref je een selectie foto's aan van Eizeringen.

Eizeringen.be aanvaardt enkel foto's die je zelf hebt gemaakt en die je gratis afstaat voor publicatie. Gelieve je naam te vermelden en de plaats waar het plaatje werd gemaakt. Vermeld in het onderwerp van je mailbericht een beschrijving van de foto. We kunnen niet garanderen dat je foto wordt geplaatst. Ook het vermelden van je naam is spijtig niet in alle gevallen mogelijk. Een link naar je eigen fotopagina op het web is natuurlijk wel mogelijk.

De foto's dienen naar het redactieadres fotoboek@eizeringen.be te worden gestuurd. De resolutie van de digitale beelden moet minimaal 72 en maximaal 300 dpi zijn.

  • Luc Bohez maakt in zijn vrije tijd prachtige foto's van het Pajottenland. Hij maakte een mooie selectie van beelden die hij in Eizeringen nam.
  • Bart Pierreux schoot een reeks knappe plaatjes in Eizeringen.
  • Pierre Claes is niet alleen kunstschilder maar maakt ook mooie foto's in Eizeringen.
  • Daniel en Andre Rooseleer schoten een paar plaatjes vanop hun dak.
  • Kasteel Neufcour: in mei 2005 maakte de Nederlander G.J. Besselink een fotoreportage over het verval van het kasteel van Eizeringen. Ook Thomas Gheys publiceerde een mooie reeks.
  • Vanop de kerktoren: op 9 augustus 2010 maakte Kurt Panneels een reeks mooie beelden vanop de kerktoren van Eizeringen naar aanleiding van de vervanging van de torenkoepel. Het leverde enkele mooie beelden op.
  • Processie H. Missie: een zwart-wit reeks over een processie ter ere van de Heilige Missie (wanneer deze foto's precies werden gemaakt is niet bekend).

Wie interesse heeft in mooie foto's van het Pajottenland moet zeker eens een kijkje nemen op de site Pajotse Parels.